logo MBE          

Home

Behandelingen

Aromatherapie

Hot stone massage

Microdermabrasie/Diamond Brush

Prijslijst

Openingstijden

Contact

Nieuws

Gastenboek

Diamond Brush

Een manier van huidverzorging die verder gaat dan alleen het bovenste huidlaagje. Deze techniek heet de Diamond Brush. Het is een vorm van peeling - dermabrasie - het wegslijpen van een dun laagje huid. (derma = huid, brasie = schaven)

Het voordeel van het verwijderen van een dun laagje huid is dat de huidverzorgende producten beter hun werk kunnen doen. Ook zal de huid na regelmatige toepassing mooier van structuur worden. Grove poriën, donkere vlekjes, littekens, bepaalde vormen van acne en fijne nerfjes worden minder zichtbaar. Uiteraard wel in combinatie met de juiste huidverzorgingsproducten. Je haalt immers een laagje huid weg, dat betekent dat de huid gevoeliger is. Ook zongevoeliger dus een goed zonneproduct is wenselijk. De huid moet zich na de behandeling weer herstellen met nieuwe, jonge cellen. Juist dit herstelproces zorgt voor een mooiere stevigere huid.

De Diamond Brush behandeling ga ik toepassen op 2 manieren.

Af en toe:
De Diamond Brush is prima te gebruiken om de huid, een aantal keer per jaar, een oppepper te geven. Bijvoorbeeld om de alle dode huidcellen te verwijderen na de winter of voor de vakantie voor een mooi bruin tintje. De huid knapt er aanzienlijk van op! Ook de rokershuid is een dankbare huid voor de Diamond Brush! Een fris uiterlijk!
Deze methode kan geïntegreerd worden in de Basis 1, Basis 2 en de Superieur behandelingen. Er worden wat onderdelen vervangen en de producten worden aangepast. Ook krijg je een masker mee naar huis wat binnen 24 uur nogmaals aangebracht moet worden. De prijs voor deze toevoeging is € 27,50 bovenop de standaard behandelprijs.

In kuurverband:
Na een intakegesprek beginnen we met een aantal behandelingen kort op elkaar aangesloten. Hierbij is de thuisverzorging uiterst belangrijk. Vooral de wat diepliggende huidproblematiek kan hiermee worden verbeterd. Dit zijn op zich staande behandelingen.
Prijzen hiervan bespreken we tijdens het intakegesprek.

Mocht je geïnteresseerd zijn in een behandeling?
Vraag om meer informatie. Het kost niets.

Monique Broekhuisen Estheticiënne - T: 040-2800891 - E: info@moniquebroekhuisen.nl